SUPER HAIR REMOVAL

Ontharen met de Diode ICE laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan de unieke hair removal techniek, de extra grote behandelkop en het ICE Plus koelsysteem.

Veiligheid voor alles!

Super hair removal zorgt voor een geleidelijke verwarming van het haarzakje, zonder omliggend weefsel te belasten.

ICE +

ICE Plus™ is een geavanceerde technologie die de huid continu koelt en een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de hele behandeling mogelijk maakt. De koude saffieren tip van de ICE Plus™ beperkt de risico’s voor de epidermis tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. De constante temperatuurcontrole draagt bij aan de efficiëntie van de diode. Voor de patiënt betekent dit van begin tot eind een 90% pijnvrije, koele en comfortabele behandeling.

TECHNOLOGIE

Met de exclusieve 3D-technologie combineert de Diode Ice laser de drie meest effecieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje.
Dit betekent dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling.